Hoe omgaan met tegenslagen bij zwanger worden?

Maak je geen zorgen over morgen, maar maak een plan en leg je plan in Gods wil-en God, die je plan kent zal dat vervullen, wat goed voor je is.

Voorbeeld: een goede architect zal zorgvuldig een plan maken voor het huis dat hij gaat bouwen en aan alle details denken. Wanneer hij zijn plan klaar heeft, zal hij het nog eens nalopen en het dan aan de opdrachtgever ter goedkeuring voorleggen. Als deze akkoord gaat met zijn plan, zullen de ambachtslieden volgens plan werken. De architect en de opdrachtgever zullen toezicht houden op de uitvoering en alleen dan ingrijpen als iets niet met het plan overeenstemt.

De Bergrede; Gabriele Verlag, blz 82

Zo zal ik met je de intake doorlopen, ik geef je advies over je voeding, supplementen, kruiden en acupunctuurbehandelingen. Je eigen ECHTE werk is, is je hartenwens( het kindje)- voor je geestesoog laten manifesteren. Zoals de architect het huis in zijn hoofd ‘getekend’ heeft, voordat het op papier manifesteert. Dan leg je ‘hartenwens’ in Gods handen. Vertrouw dat het komt, blijf eraan werken tot het komt.

 

About the Author :

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH