Mira Fertiliteit Ovulatie tracker-Natuurlijk zwanger worden

Mira Fertiliteit Ovulatie tracker-Natuurlijk zwanger worden

Wat is Mira?
Mira is het eerste gepersonaliseerde hormoon trackingssysteem van laboratoriumkwaliteit voor thuis. Mira is een nieuwe manier om je hormonen digitaal te volgen. Volg je Luteiniserende Hormoon(LH)-en oestrogeenhormoonspiegels(E3G) en verkrijg realtime gegevens om in elke fase van je cyclus- vruchtbaarheid of vermijding te ondersteunen – met een nauwkeurigheid van meer dan 99%.

Wat doet Mira?
Een eenvoudig te gebruiken applicatie(app) voor het volgen van uw cyclus dat nauwkeurig en gepersonaliseerde ovulatie-analyse biedt door uw luteïniserend hormoon (LH) en oestrogeenniveau te volgen. Kijk waarom Mira de juiste keuze zal zijn als u uw vruchtbare en onvruchtbare dagen probeert te volgen.

 • Geen gemiste pieken(LH) meer
  De Mira-methode volgt de ovulatie specifieke niveau’s van uw vruchtbaarheidshormoonconcentraties, in plaats van de traditionele ‘smileyfaces’ of de vage en donkere strepen.
 • Geïndividualiseerde ovulatie voorspelling
  De Mira Fertility Ovulatie tracker gebruikt Artificial Intelligence om uw veranderende hormoonpatronen te leren. Deze zeer geïndividualiseerde en nauwkeurige ovulatie voorspelling geeft specifiek advies betreft uw vruchtbaarheid.
 • Neem controle over onregelmatige cycli
  Mira is ontworpen met het oog op om onregelmatige cycli ’s te analyseren en uw nauwkeurige inzichten te geven over uw hormoonspiegels en ovulatie.
 • Bespaar tijd en geld
  Bespaar geld met Mira door de noodzaak om elke dag te testen te elimineren. Automatische Bluetooth-synchronisatie van hormoongegevens naar de Mira-app elimineert handmatig invoeren!

Wat betekent het voor mij?
Vrouwen kunnen gedurende een beperkt aantal dagen per cyclus zwanger worden. Door de LH en oestrogenen bij te houden, kunt u precies bepalen wanneer uw vruchtbare dagen plaatsvinden en weloverwogen beslissingen nemen, of u nu probeert zwanger te worden of niet. Laat het giswerk achterwege.
Controleer uw unieke hormooncurves en ontvang geïndividualiseerde, realtime gegevens over de voortgang van uw cyclus. Volg uw vruchtbaarheid met digitale hormoontests van laboratoriumkwaliteit en krijg duidelijkheid over welke fase u bent.

Mira Fertiliteit Ovulatie tracker-TCM Acupunctuur Eindhoven
Bestel nu en ontvang 10% korting!

 

null
Hoe werkt Mira Fertility Ovulatie tracker?
Meer informatie
Open chat
1
Hallo, kan ik je helpen?

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH