Over mij

Over mij

Yes the whole family!+ 11/1/2021 een baby!

Door meerdere aanvragen in de praktijk ben ik me gaan verdiepen in de fertiliteit van de vrouwen. Het doet veel met mensen als ze niet zwanger raken. Ook een miskraam is niet mis. Vele antwoorden zijn te vinden in de Chinese Geneeswijze. Vele problemen tijdens de zwangerschappen zijn ook te voorkomen. 

Ik hou van innovatie en techniek dus ook het bijhouden van een BBT Chart(Body Basaal Temperatuur) gebeurd digitaal. Wanneer je met mij samenwerkt, hou ik realtime je grafiek bij en geef ik ook advies via Whatsapp wat je kunt doen gedurende een periode in je cyclus. Ik geef je handvaten, structuur, overzicht en grip op je vruchtbaarheid. Creëer gezonde voorwaarden om zwanger te worden. 

Wonny is mijn naam en ik ben geboren en getogen in Nederland. Mijn ouders zijn van Chinese afkomst. Getrouwd met Paul, moeder van twee drukke lieve jongens. De Pianoguys, dimsummen met familie, puzzelen en wandelen in de bergen. Klik op scholingen voor de geleerde kennis. 

Er is geen QUICK FIX in de acupunctuur, als je dit zoekt dan ik je dit niet aanbieden. Het traject zwanger worden is intensief samen werken. 

Spreekt je dit aan, en is het voor jou van toepassing? Neem contact met me op via mail of mobielnummer of…

Boek een afspraak online en ontvang advies over je persoonlijke situatie.

Open chat
1
Hallo, kan ik je helpen?

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH