Review Natuurlijk zwanger worden met PCOS door Sabine Cocu

Review Natuurlijk zwanger worden met PCOS door Sabine Cocu

Inmiddels is Sabine 10 weken zwanger van haar tweede kindje. Ik mocht van haar een review op de website plaatsen. Het is vooral belangrijk voor dames die opzoek zijn naar alternatieve behandelmethoden om natuurlijk zwanger te worden. Het bijzondere aan Sabine dat zij gelooft dat haar lichaam het kan!

Review 2 Augustus 2021:
“Een jaar na de geboorte van onze zoon werd bij mij PCOS vast gesteld. Ik had een vermoeden maar het leverde bij de eerste zwangerschap geen problemen op. Daarna wel. Na heel wat pogingen en een miskraam kwamen we terecht in het ziekenhuis. Maar als je hormonen / lichaam door PCOS al niet in balans zijn, zijn de hormonen die je krijgt voor een ‘ovulatie inductie’ erg intens. Je gaat steeds verder over je eigen grenzen heen omdat je al zoveel hebt ingeleverd en daardoor wordt de teleurstelling ook steeds groter. Ik had er na 7 maanden geen goed gevoel meer over en stopte met die behandeling.
Ik geloof sowieso meer in de kracht van jezelf en de natuur en zo kwam ik terecht bij Wonny! Ik had na veel inlezen begrepen dat een aanpassing in de voeding PCOS in balans kan brengen en gespecialiseerde acupunctuur met allerlei fertiliteitsproblemen kan helpen. Alleen al de intake bevestigde mij dat de overstap een goede keuze was. Er werd niet alleen gekeken naar ‘mijn afwijking’ maar ook naar mij als persoon. Ze begeleidt je dus in 3 aspecten, voeding/ lifestyle, acupunctuur en emotioneel.
Helaas kwam er een corona lock down en kon ik de eerste 3 maanden alleen starten met aanpassing in voeding / supplementen. Ik merkte wel al na een paar weken dat de PCOS symptomen verminderden. Na 3 maanden mocht ik ook de behandelingen gaan doen, wat ik heel spannend vond ivm naalden angst! Gelukkig werd dat steeds minder en hield Wonny er super fijn rekening mee. Ze was ook altijd via de app bereikbaar voor vragen tussendoor. Mijn cyclus werd steeds korter en de 2e ‘normale’ cyclus was ik al zwanger! Het had bijna 2,5 jaar geduurd sinds onze start. Maar zelfs zonder een zwangerschap als resultaat heeft het mij sowieso geholpen veel beter te voelen fysiek en emotioneel! Aanrader voor iedereen met PCOS of fertiliteitsproblemen. Het geeft je een veel beter inzicht in je eigen lichaam en je krijgt het begrip die je vaak mist!”

 

About the Author :

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Open chat
1
Hallo, kan ik je helpen?

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH