Soms gebeuren er wonderen na 1 of 2 behandelingen

Soms gebeuren er wonderen na 1 of 2 behandelingen

U krijgt 5 of 10 vervolgconsulten, u maakt 1 afspraak online. Daarna worden er vervolgafspraken gemaakt in de praktijk. Komt u voor het eerst dan kunt u beter eerst een afspraak met intake laten doen en kijk of acupunctuur iets voor u is.

Soms gebeuren er wonderen na 1 of 2 behandelingen. Men is na 1 of 2 sessies af van de klachten, in de realiteit is het vaak niet het geval. Uit ervaring is gebleken dat er minstens 6 sessies nodig zijn om werkelijk te voelen of er iets in beweging komt. Acupunctuur probeert altijd iets in gang te zetten. Het zij met naalden, kruiden, moxa, massage of cuppen, al deze vormen hebben tijd nodig.

Soms kan men na 2 tot 3 maanden het effect pas voelen. De behandelingsfrequentie in Nederland is op zijn maximum 1 keer in de week is of zelfs om de week of 1 keer in de maand, De vooruitgang van de behandeling is vaak moeilijk te voelen en te meten. Soms gaat het mondjesmaat vooruit. In China is het 2 tot 3 keer in de week een behandeling en vaak wel 2 tot 3 weken lang met langzame afbouw. Natuurlijk is het ook afhankelijk van het soort klacht.

Hierbij wil ik ook benadrukken dat er ook mensen zijn die niets voelen en geen vooruitgang boeken. Het kan soms door gebrek aan kennis of het onvermogen van de acupuncturist de genezing in de weg staan. Schroom niet en bespreek dit met uw acupuncturist als u na X behandelingen geen vooruitgang ziet.

U kunt de praktijk kiezen voor individuele behandelingen of 1 reeks van 5 behandelingen of 1 reeks met 10 behandelingen. Vraag voor meer informatie bij de acupuncturist. Of boek een afspraak online.

 

 

Open chat
1
Hallo, kan ik je helpen?

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH