Stabiel Zwanger Worden

Stabiel Zwanger Worden

Je wilt de juiste voorwaarden creëren om zwanger te worden? # Ontspannen zwanger worden # Een goede doorbloeding van je baarmoeder # Goede opbouw van je baarmoederslijmvlies 

Hoe zou het voor je zijn?

 • Dat je weet wat je moet doen
 • Dat je elke maand een regelmatige cyclus hebt, meteen weet wanneer je ovulatie start, en dat je ziet en voelt wanneer het juiste moment is om gemeenschap te hebben. Je kan met Ovulatie Predictie Kits testen maar er zijn ook andere methoden.
 • Dat er momenten zijn dat je op pas op de plaats moet maken na een miskraam, ook al is het niet iets wat je wilt horen. Maar dat daardoor juist je lichaam gaat herstellen.
 • Dat je energiek en sterk genoeg bent om een zwangerschap voluit te dragen en een gezond kind ter wereld brengt.
 • Dat je weet hoe je je vruchtbaarheid significant kan verhogen door de aangereikte technieken.
 • Verminderde kans op miskraam heb door de ondersteuning die ik je bied.

Bouw de juiste voorwaarden op om zwanger te raken.

Ik help je met structuur, overzicht en grip krijgen op je vruchtbaarheid en cyclus.  We werken 1 op 1 en optimaliseren je cyclus naar een gezonde cyclus. 

Er zijn 3 belangrijke punten waar we op letten bij het verhogen van je vruchtbaarheid. Als jij je toelegt om consequent de punten uit te voeren, dan zal je vruchtbaarheid significant verbeteren.

Stap 1: Ontdek je cyclus, reguleer je cyclus en creëer een gezonde vruchtbare cyclus om zwanger te worden. Het is prioriteit nummer 1 om eerst een goede cyclus vast te stellen.

Stap 2: Bereidt je lichaam voor op de zwangerschap, je dagelijkse keuze voor gezonde voeding en levensstijl draagt bij aan je vruchtbaarheid.

Stap 3: Meet je vooruitgang, als je het niet kunt meten, kun je het niet verbeteren. Het bijhouden van je voortgang bouwt de momentum op en zorgt ervoor dat je je doel bereikt. Noteer alle  verbeteringen van je gezondheid en vruchtbaarheid.

Geestelijke en emotionele gezondheid is net zo belangrijk voor het activeren van je vruchtbaarheid, net als je fysieke gezondheid. En je verdient het om je gelukkig te zijn. Verwerk je gevoelens en oefen om het geloof te behouden.

Stabiel Zwanger Worden:

 • x behandelingen van 60 minuten, behandelingen zijn individueel en op maat uitgewerkt. Traject kan 4 tot 6 maanden duren. 
 • Elke week 1 behandeling of 2 tot 3 x per maand,  verschilt per week of fase. 
 • Individueel voedingsadvies 
 • Je menstruatie reguleren 
 • Grip krijgen op je cyclus door middel van BBT Chart, ik volg realtime je chart en geef adviezen naar aanleiding van de chart. 
 • Uitleg vruchtbare slijm en dit te gebruiken op de juiste dagen
 • Uitleg bepaalde technieken om je bloedcirculatie te bevorderen
 • Chinese kruiden die je ondersteunen, elke fase heeft zijn eigen kruidenformules (3 to 4 kruidenformules). De kruidenformules kunnen per maand wijzigen of hetzelfde blijven door je feedback en door je BBT chart.

Je investeert in je gezondheid voor meer energie, vruchtbaarheid en ontspanning. 

#Disclaimer: Je moet begrijpen dat als je je niet inzet, bijvoorbeeld op tijd en consequent je temperatuur meet, op tijd naar bed gaan en de gegeven technieken niet consequent toepast, dit geen resultaten oplevert.

Ik kan je helpen, als je niet opzoek bent naar een QUICK FIX of een MAGIC PILL. Vele klachten rondom de vruchtbaarheid is ontstaan en ontwikkeld door de jaren heen. Een snelle oplossing is er niet. Ik kan je helpen, als je bereid bent om tijd, commitment, moeite of geld te investeren om je gezondheid te ondersteunen. 

Ik kan je NIET helpen, als je af en toe komt om je gezondheid en fertiliteit te ondersteunen. Het lichaam heeft een consistente ondersteuning nodig zodat je fertiliteit kan gedijen.

Boek een afspraak online en ontvang advies over je persoonlijke situatie.
Open chat
1
Hallo, kan ik je helpen?

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH