Review: Toch zwanger na 2 jaar!

Toch zwanger na 2 jaar!

“Toen ik bij Wonny kwam was mijn cyclus eigenlijk al 2 jaar zeer onregelmatig en dat bemoeilijkte onze wens voor een tweede kindje.
Wonny adviseerde mij om ook naar de huisarts te gaan om bepaalde dingen uit te kunnen sluiten. Mijn angst werkt werkelijkheid toen ik vervroegd in de overgang bleek te zijn. Ik zag mijn wens al als onmogelijk maar Wonny overtuigde me om hoop te houden. Samen met haar ben ik een traject gestart om mijn cyclus in kaart te brengen en te zorgen dat door o.a. voeding de eitjes die ik nog heb van goede kwaliteit zouden zijn. Wat ik fijn vond is dat ik zelf ook daadwerkelijk iets kon doen.
In de tussentijd werd mij door de fertiliteitsarts in het ziekenhuis verteld dat de kans op een zwangerschap dusdanig klein zou zijn dat ik moest gaan denken aan eiceldonatie. Maar niets bleek minder waar, ik was zwanger!

De begeleiding van iemand met zo veel kennis en oprechte betrokkenheid was een verademing in een fertiliteitstraject.
Ik durf gerust te zeggen dat als ik niet bij Wonny terecht was gekomen, ik nu niet zwanger zou zijn geweest.”

Dank Annemarije G., dat ik je review op mijn website mag plaatsen!

We hebben soms een duwtje in de rug nodig, al is het een maar een simpele BBT chart bijhouden!

About the Author :

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Open chat
1
Hallo, kan ik je helpen?

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH