Wat houdt pre-conceptie fase nu in?

Wat houdt pre-conceptie fase nu in?

Veel vrouwen hebben na een miskraam of een mislukte poging IVF de neiging om snel zwanger te willen worden. De biologische klok tikt natuurlijk door. Soms kan het zijn dat sommige dames snel weer zwanger raken en sommige heel lang erover doen. We willen allemaal dat je zwanger raakt. Dat houdt voor ons in, dat je gezond zwanger wordt. Soms kunnen we weinig doen wanneer er aanlegfouten zijn bij een embryo waardoor de uterus de embryo en placenta afdrijft. Maar habituele miskramen zegt bij ons iets!! Dit kunnen we voorkomen door een wachttijd van 3 maanden in te lassen.

In de Chinese geneeswijze adviseren we 3 maanden even niet zwanger worden dus vrijen met condoom of anders vrijen. De 3 maanden  niet zwanger worden wordt de pre-conceptie fase genoemd. In deze fase kan de vrouw weer bijkomen van de zwangerschapshormonen, IVF medicatie en weer een eigen hormonale ritme opbouwen. De baarmoeder kan niet herstellen als het constant omringt wordt door sperma.

Sommige vrouwen hebben een zwakkere constitutie, snel moe, snel buiten adem, hebben een ijzertekort zij hebben soms wat meer tijd nodig, dan 3 maanden. Aan de hand van de pols, tong en verhaal wordt er achterhaald wat de dame nodig heeft. We bouwen bloed en energie op om ons zelf te voeden en te herstellen.

Wanneer zwanger worden?

Je wilt in April zwanger worden, dan is het goed om in Januari te beginnen met de pre-conceptie te beginnen. Als je kort van tevoren wilt beginnen, dan kan het even duren voordat het lichaam zijn werk zijn werk gaat doen. Dit is in combinatie met acupunctuur, kruiden en supplementen. Heb je vragen naar aanleiding van dit stukje app of mail me.

Boek een afspraak online en ontvang advies over je persoonlijke situatie.

About the Author :

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Open chat
1
Hallo, kan ik je helpen?

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH