Werkwijze Acupunctuur behandelingen

Werkwijze Acupunctuur behandelingen

In het onderstaande wordt beschreven hoe TCM Acupunctuur Eindhoven de intake doorloopt. UW persoonlijke gegevens worden veilig bewaard en versleuteld in een digitale programma. Zie hier meer informatie betreft omgaan met privacy gegevens.

In het AVG Register van TCM Acupunctuur Eindhoven is dit uitgebreid beschreven hoe we met privacy informatie omgaan. Wilt u meer weten dan kunt u dit opvragen. 

Intake formulier TCM Acupunctuur Eindhoven

Intake formulier op papier(pfd) ‘Intake formulier TCM Acupunctuur Eindhoven‘ zelf uit te printen en ingevuld mee te nemen naar uw eerste afspraak (anamnese).  

Werkwijze Acupunctuur behandelingen

Wanneer u voor de eerste keer komt dan wordt er een intake van u afgenomen. Het is belangrijk voor ons om een totaalbeeld van u te krijgen om tot de Chinese diagnose te komen. Het intake-gesprek duurt ongeveer 10 tot 15 minuten. Daarna neemt u plaats in de behandelruimte in een van de behandeltafel.

Tong- en polsdiagnose
Bij de tong-en polsdiagnose: kijk ik even naar uw tong, neem ik uw pols op, voor de polsdiagnose. U kunt liggen op de manier die u het prettigst vindt, met of zonder deken. Ik plaats de naalden en u mag ontspannen. Sommige behandelingen vragen een actieve houding. Dat houdt in dat als de naalden geplaatst worden dat u het gebied van het lichaamsdeel moet bewegen dat stram of stijf is of pijn doet. 

De meeste behandelingen duren minimaal 30 tot 45 minuten. Het kan zijn dat u in slaapt valt. Dat geeft niet. Ik wek u als de tijd om is. Als u eerder wilt vertrekken of u heeft het gevoel dat de naalden voldoende hun werk hebben gedaan, dan roept u even de acupuncturist. Zij haalt de naalden eruit.

Betalen kunt u bij ons door middel van een betaalverzoek of pinnen, of door direct geld over te maken. Uw factuur kunt u online of papier ontvangen. 

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH