Zwanger worden met buikmassage!

Zwanger worden met buikmassage!

Als u kiest om op een natuurlijke manier zwanger te worden en u overweegt dit bij een acupuncturist te doen? Geef u zelf en de acupuncturist 3 tot 6 maanden de tijd om uw cyclus in orde te brengen. Er worden kruidenformules ingezet om de cyclus te reguleren. We weten dat bij sommige de klok door tikt en op leeftijd zijn. Het kan voor sommige mensen erg urgent zijn maar accepteer dat alles gaat zoals het gaat.

In acute situatie zoals vlak voor een IVF of ICSI traject kunt u altijd contact opnemen met een acupuncturist wat u kunt doen.

Leefstijl veranderen
Of u nu wel of niet in acute of geen acute situatie zit: u kunt bijvoorbeeld al snel uw voeding aanpassen. Eet meer eiwitten, verse groenten en fruit. Stop met koffie, alcohol en suiker inname. Verminder overwerken, en kijk naar waarin u meer kunt ontspannen. Het kan yoga, wandelen, meditatie, of even uit zijn. Excessief sporten, uzelf draineren op welk manier dan ook, is even niet gewenst.

Slaap op tijd, slaap genoeg, komt tot rust. Leef regelmatig.

Buikmassage
Wanneer u klaar bent met de menstruatie. Dan kunt u beginnen met een buikmassage. De buikmassage omvat het masseren van de navel, de uterus en eierstokken.

Dit is de periode na de menstruatie en de periode voor de ovulatie. Dat is meestal dag 7 tot en met 14. Weet u het niet precies dan kunt u dit altijd testen met een ovulatietest. Door de onderbuik te masseren bevordert u de doorbloeding van de baarmoeder en eierstokken.

Video buikmassage
Let op dat u dit niet doet als u denkt dat u zwanger bent! En dit niet doet tijdens en na de ovulatie. Ook als u een keizersnede heeft gehad dat nog niet 6 maanden hersteld is, mag u deze buikmassage nog niet toepassen.

Voordat we beginnen: even plassen en niet teveel eten. Op een volle maag masseren is niet prettig. Gebruik Castor olie, amandelolie of lavendelolie, deze zijn te verkrijgen bij Holland en Barret.

2 maal daags 5 minuten de buik, uterus en de eierstokken masseren. Stop het masseren als u gaat ovuleren.

Neem voor verdere informatie contact op met de acupuncturist.

About the Author :

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Open chat
1
Hallo, kan ik je helpen?

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH